ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία  Xtra Plumbing  ΚΥΡΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ  εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και το γραφείο μας απασχολείται από μια ομάδα τεχνικών όλων των ειδικοτήτων με εξειδικευμένη εμπειρία.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη και εφαρμογή εγκαταστάσεων Θερμουδραυλικών έργων σε κτίρια κατοικιών, γραφείων, ξενοδοχείων, εμπορικών κέντρων, πολυκαταστημάτων, νοσοκομείων, βιομηχανιών κ.λπ.

Η στελέχωση της εταιρείας με έμπειρους τεχνικούς, ο σύγχρονος εξοπλισμός, τα κατάλληλα μηχανήματα υποστήριξης, σε συνάρτηση με τη γνώση των νέων τεχνολογιών, δίνουν ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η Xtra Plumbing του Κυραλάκη Μανώλη αποτελεί την πιο εγγυημένη και ολοκληρωμένη λύση για οποιονδήποτε ψάχνει υδραυλικούς στην Κρήτη . Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας υδραυλικός θα βρεθεί άμεσα κοντά σας, για να αντιμετωπίσει με επαγγελματισμό το πρόβλημα που σας έχει παρουσιαστεί.

Γνωρίστε μας καλύτερα

Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε, είναι η ποιότητα των εργασιών μας αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, σε συνδυασμό πάντα με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  • Εγκαταστάσεις Θέρμανσης
  • Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας
  • Ανακαινήσεις Κτιριών
  • Αποφράξεις
  • Υδραυλικές διαρροές
  • Εγκαταστάσεις πυρασφάλειας

6974 40 77 96

Είμαστε ειδικοί στα υδραυλικά

«Οι δικοί σας άνθρωποι» στην Xtra Plumbing αποτελούνται από μια ομάδα τεχνικών με συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση, με τεχνογνωσία στις επιμέρους τεχνικές εργασίες αλλά και με πολυετή εμπειρία στο χώρο, βρίσκοντας για εσάς την κατάλληλη λύση στο πρόβλημα σας.

90%

Υδραυλικά και διορθώσεις

98%

Εγκατάσταση και επισκευή

87%

Άλλες υδραυλικές υπηρεσίες

Τα γεγονότα και οι αριθμοί μας

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τους υδραυλικούς μας και την ποιότητα και τον επαγγελματισμό της δουλειάς μας.

23Χρόνια εμπειρίας
11Συνεργάτες
3Βραβεία
943Ευτυχείς πελάτες