ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Η Αποφράξεις Xtra Plumbing Κυραλάκη εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα και προσφέρει απλόχερα τις καλύτερες λύσεις. Για μόνιμη απαλλαγή βλαβών σε αποφράξεις, αποχετεύσει.

Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Άμεση εξυπηρέτηση

Τι είναι η απόφραξη;
Απόφραξη είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης ή των σωληνώσεων ή κάποιου βουλωμένου φρεατίου. Κατά την απόφραξη χρησιμοποιούνται συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα. Μπορεί ακόμη να γίνει και χρήση κάμερας, που δείχνει σε πόσα μέτρα και σε τι βάθος υπάρχει το πρόβλημα. Αν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν μπορεί να λυθεί με τη χρήση των γνωστών εργαλείων αποφράξεων, όπως είναι η ατσαλίνα, η βεντούζα, γίνεται χρήση χημικών ουσιών.

Παρέχουμε αποφράξεις σε ολη την Κρητη 6974 407796

 

service-1

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

Ξέρουμε πόσο αγχωτικό είναι να έχουμε ένα βουλωμένο κεντρικό φρεάτιο αποχέτευσης στο σπίτι μας, το εξοχικό μας ή την επιχείρηση μας.
service-1

Απόφραξη βουλωμένης λεκάνης τουαλέτας

Πώς να ξεβουλώστε μια λεκάνη τουαλέτας – αυτή η φοβερή και επείγουσα ανάγκη, το ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας μπορεί να γίνει ένας πραγματικός εφιάλτης.
service-2

Απόφραξη βουλωμένου νεροχύτη κουζίνας

Όλοι οι τεχνικοί αποφράξεων μας είναι εξοπλισμένοι με εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα για την απόφραξη νεροχύτη κουζίνας.
service-2

Απόφραξη βουλωμένου σιφωνίου μπάνιου

Το σιφόνι δαπέδου του μπάνιου σας ή του wc μπορεί να βουλώσει λόγω της ηλικίας των υδραυλικών και αποχετευτικών συστημάτων. Ο καθαρισμός σιφονιού μπάνιου είναι η λύση.
service-3

Απόφραξη κάθετη βουλωμένης αποχέτευση κουζίνας

Όταν αντιμετωπίζεται πρόβλημα φραγμένης αποχέτευσης κουζίνας μπορεί η φραγή να βρίσκεται στον κάθετο αποχετευτικό σωλήνα.
service-3

Απόφραξη κάθετης βουλωμένης σωλήνας τουαλέτας

Όταν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με βουλωμένη αποχέτευση τουαλέτας μπορεί η φραγή να βρίσκεται στον κάθετο αποχετευτικό σωλήνα.
service-1

Απόφραξη οριζόντιας βουλωμένης υδρορροής βεράντας

Το βούλωμα υδρορροής βεράντας συνήθως προκαλείται από τα φυτά της βεράντας ή του μπαλκονιού μας.
service-1

Απόφραξη κάθετης βουλωμένης υδρορροής

Όταν η κάθετη υδρορροή δεν μπορεί πλέον να στραγγίξει τα νερά, καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς μας.
service-1

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό νερού

Ο καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό νερού είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους συντήρησης και καθαρισμού των αποχετεύσεων σας.
service-1

Έρευνα αποχέτευσης με κάμερα

Η εξελιγμένη τεχνολογία με την χρήση καμερών CCTV είναι ο ταχύτερος και ως εκ τούτου ο πιο οικονομικός τρόπος ελέγχου των αποχετεύσεων.