Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Τα υδραυλικά προβλήματα, όπως οι εφεδρικές γραμμές αποχέτευσης δεν διορθώνονται. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη γραμμή λυμάτων του σπιτιού σας, πρέπει να το επισκευάσετε αμέσως για να αποτρέψετε την αργή ροή από το να μπλοκάρει πλήρως όλη την αποχέτευση από το σπίτι σας.

Μια εντελώς σταματημένη γραμμή αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει υπερχείλιση λυμάτων στο σπίτι σας, δημιουργώντας κίνδυνο για την υγεία. Μάθετε πώς να αποτρέψετε αυτό το ζήτημα, αναγνωρίστε πότε παρουσιάζεται το πρόβλημα και τι να κάνετε εάν συμβεί.

Οι ακριβείς λύσεις θα εξαρτηθούν από το αν το σπίτι ή η επιχείρησή σας συνδέεται με μια δημοτική γραμμή αποχέτευσης ή εάν έχετε σηπτική δεξαμενή. Και οι δύο επιλογές επεξεργάζονται λύματα, αλλά χρησιμοποιούν διαφορετικά μέσα. Ένα αντίγραφο ασφαλείας σε οποιοδήποτε από τα δύο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή μόλυνση του σπιτιού σας αναστρέφοντας τη ροή των μικροβίων , προκαλώντας υπερχείλιση τουαλέτας.

Τι είναι ένα αντίγραφο ασφαλείας αποχέτευσης;

Το σπίτι σας διαθέτει εισερχόμενες γραμμές νερού και εξερχόμενες γραμμές αποχέτευσης. Οι γραμμές αποχέτευσης ή λυμάτων πρέπει να απομακρύνουν το χρησιμοποιημένο νερό από το πλυντήριο, την μπανιέρα, το ντους, τις τουαλέτες και τους νεροχύτες μακριά από το σπίτι σας. Όταν η γραμμή αποβλήτων μπλοκαριστεί ή παραβιαστεί, το νερό θα επανέλθει στο σπίτι σας. Τα αποτελέσματα του νερού που εισέρχεται στο σπίτι σας περιλαμβάνουν μόλυνση, ανάπτυξη μούχλας και ζημιά .

Πρώιμα σημάδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας γραμμής αποχέτευσης

Όταν η γραμμή αποχέτευσης αρχίζει να έχει προβλήματα, ενδέχεται να παρατηρήσετε λεπτές ενδείξεις.

Παρόλο που μπορεί να είναι εύκολο να αγνοήσετε αυτά τα πρώτα σημάδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, δεν πρέπει. Η αντιμετώπιση του προβλήματος νωρίτερα προτού ρίξετε τα λύματα στο μπάνιο σας είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Οι αργές αποχετεύσεις σε ολόκληρο το σπίτι είναι ένα κρίσιμο σημάδι ότι έχετε ένα οικοδομικό πρόβλημα στη γραμμή αποχέτευσης.

Εάν μόνο ένας σωλήνας έχει πρόβλημα, μπορείτε συνήθως να το επισκευάσετε μόνοι σας με ένα εργαλείο αφαίρεσης μαλλιών ή ένα έμβολο.

Ωστόσο, όταν ένα πρόβλημα εμφανίζεται ταυτόχρονα σε πολλούς αγωγούς, αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποχέτευση. Ένα άλλο σημάδι για ένα πρόβλημα αποχέτευσης αποχέτευσης συμβαίνει όταν τα απορρίμματα συσσωρεύονται σε άλλο σωλήνα όταν ξεπλένετε την τουαλέτα ή χρησιμοποιείτε πλυντήριο.

Όταν απορρίπτονται απορρίμματα και ξεχειλίζουν αποχετεύσεις στο σπίτι σας, δεν έχετε μικρό πρόβλημα. Έχετε ένα πιο σημαντικό ζήτημα να αντιμετωπίσετε

Αιτίες που μπορείτε να ελέγξετε

Ορισμένες αιτίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι το σφάλμα των υδραυλικών σας ή του περιβάλλοντος χώρου. Έχετε περισσότερη αντιπροσωπεία στην αποτροπή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από αυτές τις αιτίες, αλλά εάν ένας από αυτούς τους παράγοντες έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, θα πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικό για να διορθώσετε το πρόβλημα.

  • Ρίζες δέντρων: Οι ρίζες των δέντρων μπορούν να αναπτυχθούν σε παλαιότερες γραμμές υπονόμων. Μπορείτε να αποτρέψετε την καταστροφή της γραμμής από τις ρίζες εγκαθιστώντας καλύτερες γραμμές αποστράγγισης έξω από το σπίτι σας ή κόβοντας τις ρίζες των δέντρων.
  • Ηλικία: Όσο ανθεκτικό φαίνεται, οι σωλήνες δεν θα διαρκέσουν για πάντα. Εάν έχετε παλαιότερες γραμμές αποχέτευσης που οδηγούν από το σπίτι σας από πηλό ή χυτοσίδηρο, η ηλικία των σωλήνων τους καθιστά πιο ευαίσθητους στη διάρρηξη με την πάροδο του χρόνου.
  • Ρίχνουμε  λίπος, λάδια και γράσο στην αποχέτευση:
    Τα λίπη, τα λάδια και τα γράσα στερεοποιούνται καθώς κρυώνονται, δημιουργώντας μεγάλες σφαίρες που δημιουργούν φυσικά μπλοκάρισμα στη γραμμή αποχέτευσης. Ποτέ μην ρίχνετε γράσο ή λάδι μαγειρέματος κάτω από την αποχέτευση. Επίσης, μην βάζετε τίποτα στην τουαλέτα σας εκτός από χαρτομάντηλα και απορρίμματα. Μην αφήνετε χαρτοπετσέτες, υγρά μαντηλάκια ή σερβιέτες να κατεβαίνουν από την τουαλέτα. Ακόμα κι αν αυτά τα προϊόντα ισχυρίζονται ότι μπορούν να ξεπλυθούν, μπορούν ακόμα να φράξουν το σύστημα.
  • Κακή σχεδίαση: Ένα κακώς σχεδιασμένο σύστημα αποστράγγισης σπιτιού μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα αντίγραφα ασφαλείας. Εάν έχετε γαλλικούς αγωγούς ή εκκένωση αντλίας κάρτερ, τα απόβλητα από αυτά δεν πρέπει να συνδέονται με την κύρια γραμμή αποχέτευσης. Η συσσωρευμένη βρωμιά θα προκαλέσει απόφραξη, η οποία εξηγεί την παρανομία τέτοιων συνδέσεων .

Τι να κάνετε όταν δημιουργηθουν αντίγραφα ασφαλείας του υπονόμου σας

Εάν έχετε αντίγραφο ασφαλείας αποχέτευσης, πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα. Για αργές αποχετεύσεις, μη χρησιμοποιείτε υγρά καθαριστικά. Αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μην καθαρίσουν την αποχέτευση, ειδικά εάν ένα φυσικό μπλοκάρισμα προέρχεται από κατεστραμμένη γραμμή αποστράγγισης ή ρίζες δέντρων.

Επιπλέον, η χημική επεξεργασία αποστράγγισης θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στους σωλήνες ή σε υδραυλικό όταν τελικά θα έρχονται να επισκευάσουν το σύστημά σας.

Αντί να καταφεύγετε σε χημικές θεραπείες για αγωγούς με αργή κίνηση, προσπαθήστε να βγάλετε το φράξιμο ή να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει τα μαλλιά από σωλήνες. Εάν καμία από τις δύο μεθόδους δεν λειτουργεί, καλέστε έναν υδραυλικό για να διορθώσετε το πρόβλημα. Μπορεί να έχετε ένα πιο σημαντικό πρόβλημα που χρειάζεται περισσότερα εργαλεία για την επισκευή.

Για σοβαρά αντίγραφα ασφαλείας που στέλνουν απορρίμματα στο σπίτι σας, πρέπει να κλείσετε τυχόν νερό που πηγαίνει στους αγωγούς.

Επίσης, απενεργοποιήστε την ηλεκτρική ενέργεια εάν τα λύματα πλησιάσουν κοντά σε ηλεκτρικές πρίζες. Η απενεργοποίηση του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι σας είναι πάντα η ασφαλέστερη επιλογή, αλλά αν γνωρίζετε τον σωστό διακόπτη ή ασφάλεια που πρέπει να απενεργοποιήσετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την τροφοδοσία μόνο στα πλημμυρισμένα μέρη του σπιτιού σας.

Φορέστε εργαλεία ασφαλείας – συμπεριλαμβανομένων των βαρέων γαντιών από καουτσούκ, μπότες, γυαλιά και μάσκα προσώπου – πριν μπείτε στη μολυσμένη περιοχή.

Για να καθαρίσετε τον πλημμυρισμένο χώρο, χρησιμοποιήστε ένα κενό δοχείο για να αφαιρέσετε υγρά και στερεά. Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση υγρού-στεγνού για να καλύψετε τα απόβλητα. Χρησιμοποιήστε απολυμαντικό σε συμπαγή δάπεδα και τοίχους. Ένα εφεδρικό υπόνομο στο υπόγειο είναι πιο εύκολο να καθαριστεί σε σύγκριση με τις πλημμύρες σε χώρους με μοκέτα.

Για περιοχές με απορροφητικά υλικά όπως ξύλο ή χαλί στους τοίχους ή στο πάτωμα, αφαιρέστε και απορρίψτε το υλικό. Ανάλογα με το ύψος των τοιχωμάτων που έφτασε το νερό, ίσως χρειαστεί επίσης να τραβήξετε την επένδυση τοίχου για να αποφύγετε την ανάπτυξη μούχλας. Επικοινωνήστε με την περιοχή σας σχετικά με την απόρριψη των απορριμμάτων που συλλέγονται και οτιδήποτε άλλο έχει μολυνθεί από τα λύματα.

Έως ότου ένας υδραυλικός διορθώσει την αποχέτευση, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους νεροχύτες, τις μπανιέρες, τις τουαλέτες, τα ντους ή τις συσκευές νερού στο σπίτι σας.

Κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε, η περίσσεια νερού πρέπει να ρέει μακριά από το σπίτι σας μέσω του συστήματος αποχέτευσης. Εάν δεν έχετε διορθώσει τα υδραυλικά σας, το νερό θα επανέλθει στο σπίτι σας.

Επειδή ο καθένας χρησιμοποιεί μια τουαλέτα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, η μεταφορά ενός υδραυλικού στο σπίτι σας για επισκευές είναι ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση των κανονικών εργασιών στο σπίτι σας.

Πώς οι υδραυλικοί μας διαγράφουν αντίγραφα ασφαλείας

Όταν ζητάτε έναν υδραυλικό, θα έρθουν στο σπίτι σας για να αξιολογήσουν την κατάσταση και να καθαρίσουν την αποχέτευση. Οι επαγγελματίες μας έχουν πολλές διαθέσιμες τεχνικές για την επιδιόρθωση αντιγράφων ασφαλείας, ανάλογα με την αιτία. Επικοινωνήστε μαζί μας

6974 407796

Μπορούμε σίγουρα να σας βοηθήσουμε να διορθώσετε τυχόν προβλήματα στα υδραυλικά σας και να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Leave a Reply