Αντικατάσταση και εγκατάσταση υδραυλικών

Η εγκατάσταση και η αντικατάσταση των υδραυλικών μπορεί να είναι εξαιρετικά περίπλοκη εργασία, απαιτώντας μεγάλη εμπειρία και εμπειρία. Ο κ. Κυραλάκης Μανώλης της Xtra Plumbing έχει αυτήν την εμπειρία, με εξουσιοδοτημένους υδραυλικούς που ξέρουν πώς να κάνουν τη δουλειά σωστά απο την πρώτη φορά. Ανεξάρτητα από τη στιγμή που μας χρειάζεστε, θα είμαστε έτοιμοι με άμεση, ευγενική εξυπηρέτηση σε τιμές που δεν θα ξεπεράσουν τον προϋπολογισμό σας.

Υπηρεσίες εγκατάστασης και αντικατάστασης οικιακών υδραυλικών

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών εγκατάστασης υδραυλικών εγκαταστάσεων για τους οικιακούς πελάτες μας. Είτε χρειάζεστε εντελώς νέα φωτιστικά είτε απλά χρειάζεστε αντικατάσταση λέβητα ή θερμοσίφωνας, είμαστε εξαιρετικά εξοικειωμένοι με το πώς να σας φροντίζουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα των τύπων υπηρεσιών εγκατάστασης και αντικατάστασης υδραυλικών που προσφέρουμε:

  • Συσκευές – Μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο – ακόμη και δυνητικά επικίνδυνο – να δοκιμάσετε και να εγκαταστήσετε ένα νέο ψυγείο ή πλυντήριο / στεγνωτήριο. Γνωρίζουμε όλες τις μεγάλες μάρκες συσκευών, έτσι μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι σας και να παρέχουμε μια γρήγορη εγκατάσταση που γνωρίζετε ότι θα γίνει σωστά.
  • Πρόληψη ροής – Μια ροή λυμάτων μπορεί γρήγορα να γίνει επικίνδυνη, με αποτέλεσμα τα υδραυλικά του σπιτιού σας να γεμίζουν με μολυσματικές ουσίες. Ας εγκαταστήσουμε ένα σύστημα πρόληψης ροής προς τα πίσω, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσετε αυτό το απογοητευτικό, ακριβό πρόβλημα.
  • Είδη μπάνιου – Είτε απλά ψάχνετε για εγκατάσταση τουαλέτας είτε είστε έτοιμοι να ενημερώσετε τα υδραυλικά σας, θα κάνουμε όλη τη δουλειά, ώστε να μην χρειάζεται να αντιμετωπίσετε καμία ταλαιπωρία.
  • Λέβητες – Εάν ο λέβητας σας δεν λειτουργεί πλέον όπως θα έπρεπε, ίσως είναι καιρός να προγραμματίσετε μια αντικατάσταση. Μπορούμε να σας παρέχουμε ένα νέο λέβητα που θα σας προσφέρει άνεση και άνεση στην οικογένειά σας.
  • Διάθεση απορριμμάτων – Εκτός αν έχετε εμπειρία, δεν πρέπει ποτέ να δοκιμάσετε και να εγκαταστήσετε τη δική σας απόρριψη απορριμμάτων . Θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να κάνετε ένα λάθος που θα μπορούσε να ακυρώσει την εγγύησή σας, ή ακόμη χειρότερα, να οδηγήσει σε μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση.
  • Είδη κουζίνας – Είτε ο νεροχύτη της κουζίνας σας δεν θα σταματήσει να στάζει είτε είστε έτοιμοι να ενημερώσετε την εμφάνιση αυτής της περιοχής του σπιτιού σας, μπορούμε να εγκαταστήσουμε νέα υδραυλικά που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τον μηνιαίο λογαριασμό νερού και να μειώσετε τον κίνδυνο μακροπρόθεσμων ζημιών στο υδραυλικό σας σύστημα.
  • Αντλίες νερού – Μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα αξιόπιστο εφεδρικό σύστημα αντλίας νερου για να βεβαιωθούμε ότι το υπόγειό σας θα παραμείνει απαλλαγμένο από νερό κατά την επόμενη μεγάλη εκδήλωση βροχής.
  • Θερμοσίφωνες – Οι περισσότεροι θερμοσίφωνες διαρκούν περίπου 10 χρόνια περίπου. Εάν το ντους σας δεν ζεσταίνει όσο θέλετε, ίσως ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσετε. Τα μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα είναι πολύ πιο ενεργειακά αποδοτικά, παρέχοντας την ίδια άνεση με την παλαιότερη μονάδα σας, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.
  • Μαλακτικά νερού – Εάν έχετε κουραστεί από τη μειωμένη ροή του νερού και τους λεκέδες επειδή τα υδραυλικά του σπιτιού σας έχουν σκληρό νερό, επικοινωνήστε μαζί μας και μπορούμε να βοηθήσουμε. Ένα σύστημα αποσκληρυντή νερού μπορεί να βελτιώσει την απόδοση των εξαρτημάτων σας, των σωλήνων και των βρύσων σας και να απαλλαγείτε από όλους τους σκληρούς πονοκεφάλους σας.

Γιατί καλέστε τον κ. Κυραλάκη – Υδραυλικά για όλες τις ανάγκες σας ;

Ο κ. Κυραλάκης Μανώλης προσφέρει  εξειδικευμένη υπηρεσία εγκατάστασης υδραυλικών του οικιακού σας υδραυλικού συστήματος. Προσφέρουμε 24ωρη υπηρεσία που είναι γρήγορη και φιλική, με ευέλικτα ραντεβού που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν το πολυάσχολο πρόγραμμά σας.

Όταν μας επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα εξηγήσουμε διεξοδικά τη δουλειά πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία και θα σας προσφέρουμε προκαταβολικές τιμές, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις στο τέλος της επίσκεψης.

Όλα τα ανταλλακτικά και η εργασία μας είναι εγγυημένα. Επιπλέον, θα χαρούμε να σας προσφέρουμε έναν δωρεάν έλεγχο υδραυλικών για να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας online ή καλέστε μας στο 6974 407796 για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

ΥΔΡΑΒΛΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

εγκατάσταση υδραυλικώνΕίδη μπάνιου

Leave a Reply